NOG Djamie Hillekens

Normal_djamie

Biografie

Mijn naam is Djamie Hillekens. Ik ben leerkracht binnen het speciaal basisonderwijs in Almere. Dit schooljaar geef ik les aan een groep 3; 6, 7 en 8 jarigen. Ook ben ik hechtingsdeskundige en moeder van een prachtige 16 jarige dochter.

Passies

Ik heb meerdere grote passies; lesgeven binnen het speciaal onderwijs is een grote passie, bekendheid geven aan hechtingsproblematiek is een passie en schrijven is er ook een.

Voor een adoptiemagazine en een internationaal zakentijdschrift schreef ik geruime tijd de maandelijkse columns. Momenteel schrijf ik over het speciaal onderwijs in de regio krant Almere Deze Week en werk ik aan mijn persoonlijke thriller.

Op Facebook deel ik mijn school ervaringen op “Geweldig Speciaal”.
Een andere enorme passie is mijn geloof in de kracht en noodzaak van aanraking en van knuffelen.

Ik ben een aanrakende leerkracht, ik bevestig, stimuleer, motiveer, enzovoort de leerlingen door hen, met hun toestemming, ook aan te raken.
Verder geef ik voor volwassenen knuffelworkschops. Prachtig om te zien hoe gelukkig mensen zich gaan voelen door te knuffelen. Knuffelen is een noodzaak, een levensbehoefte.

www.knuffelworkshopsmetDjamie.nl

Schrijft over

Ik schrijf vanuit mijzelf, over wat ik om mij heen zie gebeuren. Mooie momenten die dag-bepalend zijn. Over die unieke fantastische speciale kanjers die ik les mag geven, de mensen die ik tegen kom. Over verbinden en het kleine leven.

Meer info? Check de Website

NOG Recente columns van Djamie Hillekens