NOG Over ons

Één platform waarop je al het relevante nieuws vindt over jouw branche. Actualiteiten, aangevuld met interessante video’s en interviews en volop blogs van mensen uit het veld. Dat is de gedachte achter de Nationale Onderwijsgids. 
 
Ons nieuws halen we overal vandaan, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We coveren de berichten van gerenommeerde media, maar putten ook uit de vele artikelen en persberichten die onze lezers, klanten en andere geïnteresseerden ons als bron toesturen. Al deze informatie bundelen we en verwerken we in een duidelijk leesbaar artikel, waarmee jij snel op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in jouw werkgebied. Baseren we ons op een bron, dan vermelden we dit en hetzelfde doen we uiteraard als er sprake is van gesponsorde content. 
 
De website is onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat we de hele markt bedienen. Van kinderopvang tot universiteit, van basisonderwijs tot cursussen. Dit vullen we ook nog eens aan met een uitgebreide vacaturebank, zodat we alles wat jij zoekt, onder één dak te bieden hebben. 
Mis je desondanks nog informatie of zijn er onderwerpen die we volgens jou nog meer mogen belichten? We horen het graag van je! Mail ons op gerust op redactie@martini-online.nl. 
 
De Nationale Onderwijsgids is een uitgave van Martini Online BV. 
 

Ons bedrijf
Martini Online BV is de nog jonge uitgever achter de Nationale Onderwijsgids. Met een klein team zetten we ons elke dag in om het beste uit onszelf en de website te halen. We investeren graag in mensen en hebben ons aangesloten bij MVO Nederland. Het maatschappelijk ondernemen komt bij ons bijvoorbeeld tot uiting in het aanbieden van werktrajecten voor mbo- en hbo-studenten de kans om ervaring op te doen in de praktijk via verschillende stageplekken en afstudeertrajecten. Wil je hier meer over weten of ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek of afstudeeronderzoek? Neem dan contact met ons op via info@martini-online.nl.