NOG KPC Groep

Normal_logo_kpc_groep

Biografie

KPC Groep is een landelijk opererend onderwijsadviesbureau. De kern van ons werk is het realiseren van duurzame verbeteringen op het gebied van leren en opleiden. Altijd samen met opdrachtgevers. We geloven in de kracht van mensen in het onderwijs als bron voor verbetering en innovatie.

Passies

De passie voor leren en ontwikkelen zit in onze genen. Binnen KPC Groep organiseren professionals zich in adviesgroepen rondom de vraagstukken van vandaag en morgen in het onderwijsveld. In de adviesgroepen is diepgaande kennis aanwezig van thema’s en vraagstukken in de verschillende onderwijssectoren. Binnen en tussen de adviesgroepen worden krachtige combinaties in dienstverlening gemaakt. Vanuit onze kennis- en ervaringsbasis helpen we opdrachtgevers gefundeerde beslissingen te nemen in keuzeprocessen rond het verbeteren van leren en opleiden.

Schrijft over

KPC Groep reikt via het platform ‘Leren Verbinden’ vernieuwende inzichten en prikkelende opinies aan over het ontwikkelen, organiseren en implementeren van educatieve netwerken. Een podium voor dialoog en kennisdeling en een bron voor inspiratie

Meer info? Check de Website