Logo_grond_2015

Op woensdagmiddag 4 november 2015 vindt de tweede editie van de GRoninger ONDerwijsdag (GROND) plaats met als thema 'Samenwerken met ouders'. De middag is bedoeld voor opleiders, leerkrachten, directeuren, bestuurders basisonderwijs en natuurlijk ouders. Plaats van handeling is het Hampshire Hotel in Groningen.

Het nadruk van de middag ligt op het actuele onderwerp ouderbetrokkenheid. Maar wél met ruimte voor ontspanning, humor en een eigen inbreng.

Sprekers zijn onder meer lector Integraal Jeugdbeleid Jeannette Doornenbal, projectleider 'Ouderbetrokkenheid' Annelies Kassenberg en dean Pedagogische Academie Peta de Vries van de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast spreken Ton Schroor, wethouder Onderwijs Gemeente Groningen, Mariëtte Lusse, lector 'Ouders in Rotterdam Zuid' van de Hogeschool Rotterdam en Lucas Wenniger, arts en bioloog.

Ook treedt de Groningse tekstschrijver & zanger Erwin de Vries op, is er improvisatietheater en wordt er een film getoond over de samenwerking tussen leerkrachten en ouders en de rol van het kind daarin.

Uitgebreide informatie en de mogelijkheid tot aanmelding zijn te vinden op hanze.nl.