De studenten van Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme die het galadiner organiseren.

​Op vrijdag 11 december organiseert een groep van vijf studenten van Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme een galadiner. De opbrengst gaat naar de Voedselbank Groningen. De laatstejaars studenten van de opleiding Manager Ondernemer Horeca organiseren het diner bij Restaurant Entree in de Euroborg.

Diner van vier gangen
Tijdens het galadiner wordt er door de studenten een 4-gangendiner geserveerd met bijpassende wijnen en een koffie-arrangement. Daarnaast wordt er voor live muziek gezorgd. Alle gangen zijn samengesteld met eerlijke producten uit de regio..

De studenten hebben een aantal mooie bedrijven aan zich weten te binden met dit galadiner. Onder andere Martiniplaza, Bauhaus en DeKleinsteSoepFabriek werken mee aan dit diner. De gehele opbrengst van het galadiner wordt geschonken aan de Voedselbank Groningen.

Er is nog plek
Het galadiner vindt plaats op vrijdag 11 december, vanaf 18.00 uur. De deuren van Restaurant Enter openen om 17.30 uur. Kosten voor deze all-inclusive avond zijn €240,00 euro per zespersoons tafel. Voor meer informatie en het reserveren van een tafel kun je contact opnemen met Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme op het nummer 050 - 317 82 00.