Normal_image_2023-05-31_095954162

Het Groningen Digital Business Centre (GDBC) van de RUG heeft twee jaar lang de handen ineen geslagen met IT-bedrijf Nidaros uit Hoogeveen en organisatie-adviesbureau Xtract in Zuidlaren om het midden-en kleinbedrijf (MKB) in het Noorden te helpen in de digitale wereld: het project ‘SLIM-mer MKB’ is inmiddels afgerond en alle partijen kijken terug op een prima samenwerking met mooie successen.

,,Veel bedrijven worstelen met digitale ontwikkelingen. Het ontbreekt hen aan kennis en middelen om succesvol te opereren, maar digitalisering is heel hard nodig om in de toekomst een goede positie op de markt te behouden. En de digitale wereld verandert snel”, zegt Bas Baalmans van het GDBC van de RUG. "Met dit project, mede mogelijk gemaakt door de zogenaamde SLIM-subsidie (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen), hebben we veel MKB bedrijven een stap verder kunnen helpen in de digitalisering."

Bekijk de after movie voor een korte terugblik met de partners, deelnemende bedrijven en studenten. Geinteresseerd in ook een samenwerking met ons? Neem contact op via gdbc@rug.nl

 

 

Lees verder