Normal_femke_blok

Mijn naam is Femke Blok. Ik ben 28 jaar en mijn hobby´s zijn escaperooms spelen, reizen en koken.

Door Femke Blok

Voor mijn werk ben ik werelddocent en daarbij sta ik met veel plezier voor verschillende klassen van het basisonderwijs. Als ik als werelddocent op een school kom dan wil ik de kinderen echt iets leren over de wereld. Mijn specialisme hierbij is het thema Europa, waarbij ik de kinderen van alles leer over de verschillende landen die daarbij horen. We zijn niet alleen bezig met feitelijke kennisoverdracht, maar we werken ook aan de creatieve ontwikkeling en de sociale ontwikkeling van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen de wereld om zich heen leren begrijpen en ik kan daaraan bijdragen, mede omdat ik zelf van reizen houdt en al veel heb gezien van Europa.

Huiswerkbegeleiding

Naast het zijn van werelddocent geef ik ook bijlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school. Dit doe ik zowel online als fysiek aan huis. De vakken die ik geef zijn wiskunde, economie, Nederlands en Duits.

In mijn blogs schrijf ik over wat ik meemaak als werelddocent, studietips en manieren over hoe je het beste jouw rol als bijlesgever kan vervullen.

Mijn website is: www.onderwijsbegeleidingblok.nl.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke Blok