Normal_ech8

Op EuroCollege geloven wij dat je ondernemen kunt leren. Zolang je beschikt over de juiste mindset, discipline en focus kan iedereen succes behalen. Bovendien kan je als beginnende of aspirerende ondernemer veel leren van gevestigde ondernemers. Ook als je nog geen eigen bedrijf hebt, maar dit wel ambieert, is het goed om je te laten inspireren door diegene die jou voor zijn gegaan. Om deze reden introduceert EuroCollege samen met enkele Business Studenten de EuroCollege Succes Podcast. In deze inspirerende podcast zullen zij je meenemen in de wereld van succesvolle ondernemers.

Door Lena Bik

De EuroCollege Succes Podcast zal worden gehost door drie International Business & Entrepreneurship (IBE) studenten van EuroCollege Amsterdam namelijk: Jelle Koopman, Sibren Goetjes en Louise Zeeman. Hoe blijf je gemotiveerd? Hoe start je een eigen bedrijf? Wanneer mag je jezelf succesvol noemen? Allerlei boeiende vragen en scenario’s die door onze interviewers aan verschillende experts zullen worden voorgelegd.

Het fijne aan zo’n podcast is dat je deze kan beluisteren waar en wanneer je maar wilt, of je nou aan het reizen bent, thuis zit of bezig bent achter de computer. De EuroCollege Succes Podcast is bedoeld om je antwoorden te geven op vragen waarvan je misschien nog niet wist dat je ze had. Bovendien zitten de afleveringen vol inspiratie, inzichten en praktische tips die zeker van pas gaan komen in jouw carrière als ondernemer.

“Als toekomstig ondernemer is het belangrijk om goed te luisteren naar de successen maar ook de fouten van andere ondernemers. Toen het idee van een podcast ter sprake kwam waren we meteen enthousiast. Kritische vragen stellen en sparren over praktische vraagstukken met verschillende experts; welke beginnende ondernemer wil dat nou niet?!

Wij beloven dat we ons niet zullen inhouden en dat je als luisteraar ook echt iets hebt aan deze podcast”, laten onze interviewers weten. 

Je kan de eerste aflevering van de EuroCollege Succes Podcast vanaf donderdag 15 september 2022 beluisteren via YouTube of Spotify. Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste aflevering en niets mist. Wij wensen je alvast veel luisterplezier!